• Dit event is voorbij.

Algemene Ledenvergadering 2017

25 februari 2017 @ 13:30 - 17:00

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering op 25 / 02 / 2017

Belgische Kleine Munsterlander Vereniging v.z.w.

Beste Leden,

Namens het ganse bestuur van de Belgische Kleine Munsterlandervereniging wensen wij jullie een fantastisch 2017 met een goede gezondheid !

Voor het komende jaar hebben we weer heel wat activiteiten voor jullie in petto. Daarom nodigen we jullie graag uit om het programma voor 2017 te bekijken, na een terugblik op 2016.
Speciaal aan de ledenvergadering in 2017, is dat het bestuur herverkozen moet worden volgens de vzw – statuten.
We hopen dan ook op jullie aanwezigheid om samen een stem te geven aan het nieuwe bestuur.

Deze algemene ledenvergadering zal doorgaan op zaterdag 25 februari 2017 in kleuterschool “De Zonnevlier” te Zonnegem. Na we de terug- en vooruitblikken hebben overlopen en een eerste stemming hebben gevoerd, voorzien we een mooie Oost-Vlaamse natuurwandeling om een frisse neus te halen en de kleine Münsters hun poten te laten strekken. Nadien warmen we jullie binnen terug op met verse koffie en lekkere pannenkoeken.

Het programma van de Algemene Ledenvergadering 2017:

13.00 H

• Onthaal,  met een koffie/thee
  • Doorlopende fotoreportage van de activiteiten van het voorbije jaar

13.30 H

• Welkomstwoord van de voorzitter en algemene ledenvergadering
  • Overzicht werking vereniging: verslag vorig jaar, kasverslag en begroting, statuten
  • Voorstelling activiteitenkalender 2017
  • Stemming Bestuur

14.30 H

• Wandeling door Zonnegem

15.45 H

• Praatcafé en pannenkoeken

Deelname aan de ledenvergadering, wandeling en praatcafé met pannenkoeken is gratis! Wel vragen we jullie deelname te bevestigen zodat we genoeg drank en pannenkoeken kunnen voorzien. Dit kan via mail op belgischekleinemunsterlander@outlook.com
Plaats van het gebeuren is Oost-Vlaanderen, Zonnegem.

Adresgegevens :
Kleuterschool De Zonnevlier
Gentsestraat, 40
Zonnegem.

Opgelet!

1. Er zijn momenteel wegenwerken aan de Gentsestraat. Desondanks de werken kan je toch wel het kleuterschooltje bereiken. De borden van de wegenwerken die je op je weg naar het schooltje tegen komt, mag je negeren.
  2. De honden zijn zeer welkom, maar niet toegelaten binnen in het zaaltje van de kleuterschool!

Leden die ook hun lidmaatschap willen verlengen voor 2017 (en dit nog niet gedaan hebben), kunnen dit doen uiterlijk tot 1 april, door 15€ te storten op
IBAN nummer: BE76 068897741895  met BIC code : GKCC BEB (BelfiusBank).

Niet vergeten te vermelden bij overschrijving: familienaam & naam  hond!

Nieuwe leden die zich aangesloten hebben vanaf 1 november 2016 hoeven hun lidgeld nog niet te vernieuwen.

Groeten namens het ganse bestuur en tot dan !

Datum:
25 februari 2017