Formulier Dek- en geboorteaangifte

Het nest bestaat uit
teven
reuen

Gegevens eigenaar van de teef
Kennelnaam
Voornaam
Straat en huisnummer
Postcode en gemeente
Telefoon (enkel cijfers)
GSM (enkel cijfers)

Gegevens teef Gegevens reu
Naam van de teef Naam van de reu
Geboortedatum
Stamboomnummer (Gelieve een kopie van de stamboom mee te sturen - zie knop 'Bestand kiezen' onderaan het formulier)
Chipnummer Chipnummer
HD uitslag (Verplicht voor honden, geboren na 01.06.2013. Gelieve een kopie van de HD uitslag mee te sturen - zie knop 'Bestand kiezen' onderaan het formulier)
Werkresultaten (Verplicht voor honden, geboren na 01.06.2013. Gelieve een kopie van de resultaten mee te sturen - zie knop 'Bestand kiezen' onderaan het formulier)
Showresultaten of attest aankeuring voor de LOSH fok (Verplicht. Gelieve een kopie van de resultaten mee te sturen - zie knop 'Bestand kiezen' onderaan het formulier)
DNA analyse uitgevoerdjanee DNA analyse uitgevoerdjanee

Opmerkingen

Indien u minder dan een jaar lid bent van de vereniging en u wenst gebruik te maken van de pupbemiddeling, gelieve dan het bedrag van € 25,00 (administratie- en andere onkosten) te storten op rekening
BE76 0688 9774 1895 - BIC code : GKCC BEBB (BelfiusBank) met vermelding van 'Pupbemiddeling, uw familienaam en naam van de teef'.
Voor fokkers die minimum 1 jaar lid zijn, is deze dienst gratis.
Ook vragen wij u om foto's toe te voegen van de reu, de teef en de pups.

Ik wens gebruik te maken van de pupbemiddeling van de verenigingjanee

Gelieve hier uw documenten toe te voegen aub :

Stamboom HD uitslag Werkresultaten Showresultaten
Teef Teef Teef Teef