19.04.2015 : Wandeling Wellen

Zondag 19 april 2015, bloesemwandeling190415 wellen0

Limburgse krantekoppen van 20-04 zijn duidelijk, hier enkele citaten:

*De Wellense Weldoener: Kleine Munsterlanders vol respect voor de fruitteelt, geen enkel plasje waargenomen tegen fruitbomen.

*De  Limburgse Belangen: Kleine Munsterlanders veroveraars in het spoor van Alexander De Grote !

*Hasseltse Jeneverkrant: Versnelde bestuiving fruitbomen na doortocht van Kleine Munsterlanders.

*Haspengouwse Heuvelkrant: Gerenomeerd aardbeibedrijf verwelkomt Kleine Munsterlanders met picknick.

*Middernachtkrant Midden Limburg: 36 Kleine Munsterlanders laten bloesems verder openbloeien.

*De Limburgse Morgen: Voetballend Sint-Truiden kampioen met steun van 36 Kleine Munsterlanders en 75 begeleiders !

*Streekkrant Wellen en omstreken: Internationale bekendheid Kleine Munsterlander neemt een snelle vaart !

*’t Leste Nieuws van Limburg’: Kleine Munsterlanders, een hondenras om te koesteren !

Belang van Limburg

Ja, beste leden, ik denk dat dit wel zeer duidelijk is, onze Munsterlanders worden populair.

Dit heeft natuurlijk ook wel te maken met hun zachtaardig karakter, hun intelligentie en inzetbaarheid voor zowel jacht, wedstrijd, show, veldwerk en uiteraard als gezellige huisvriend.   Groeten vanuit Wellen van de Belgische Kleine Münsterlander Vereniging !