• Dit evenement is voorbij.

Algemene Ledenvergadering 2015

21 februari 2015 @ 13:00 - 17:00

Beste Leden,

Om te beginnen willen we al onze leden een goed en gezond 2015 toewensen… met de nodige pret, voor u, uw familie en uw trouwe viervoeter met pluimstaart !

Ooit heb ik eens ergens gelezen dat mensen met een hond langer leven en dat geloof ik. Alleen al de vriendschap en het gezelschap is van goudwaarde. Maak er dan nog een Kleine Münsterlander van en de gezondheid blijft op peil door al de actie en aandacht die ze van ons vragen.

Misschien is dat ook wel de reden dat ons ledenaantal het voorbije jaar een flinke boost gekregen heeft. Als ik de cijfers van 1 jaar geleden er op na sla, kan ik alleen maar vaststellen dat we een bocht van 180° genomen hebben en helemaal ondersteboven liggen. Ledenaantal februari 2014 : 66 , nu, begin 2015 : 99 of een stijging van maar liefst 50%, er zijn beurzen die het slechter doen ! Hopelijk blijven we langzaam maar zeker groeien en kunnen we zo de nodige activiteiten blijven organiseren, met dank aan al onze leden voor hunbijdrage uiteraard !

Laten we beginnen met al onze 99 leden uit te nodigen op de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 21 februari 2015, met volgend programma:

13.00 H

• Onthaal,  met een koffietje/thee en koekje als opwarmer
  • Doorlopende fotoreportage van activiteiten van het voorbije jaar

14.00 H

• Welkomstwoord van de voorzitter en algemene vergadering
  • Goedkeuringen :  verslag vorig jaar, kasverslag, begroting, statuten.
  • Voorstelling nieuw bestuur v.z.w. B.Kl.M.V.
  • Voorstelling activiteitenkalender 2015
  •  Voorstel Fokreglement (nieuw : in-en uitvoer pups onder 15 weken)

15.00 H

• Pauze / luchtje happen

15.30 H

• Filmfragmenten, met als thema: Kleine Münsterlander (raar,nietwaar!)

16.00 H

• Receptie met praatcafé.

Kostprijs voor deelname zal voor leden en hun levenspartner  € 5 bedragen.Voor niet – leden vragen we € 10 per persoon. Kinderen van leden onder de 12 jaar zijn gratis.

Tot onze spijt moeten we er wel bijvertellen dat er deze keer geen honden kunnen bij zijn. De gehuurde locatie, een kleuterschool, is daar niet op voorzien. Al vind ik persoonlijk dat onze Munsterkes toch nog echte kleuters zijn !

BELANGRIJK !!!
Deelname graag bevestigen  ten laatste 14 februari, zodat we tijdig de nodige bestellingen kunnen doen !
Dit kan via mail op info@kleinemunsterlandervereniging.be
Of  telefoon : 0479 55 33 98
Of posten naar : Isabelle Noyens, Kemmaart, 9, 2260 Tongerlo

Plaats van het gebeuren is dit jaar Oost-Vlaanderen, Zonnegem.

Adresgegevens :
Kleuterschool De Zonnevlier
Gentsestraat, 40,
Zonnegem.

Hopelijk kunnen we jullie allen verwelkomen om even terug in de tijd te gaan en op de banken van de kleuterschool plaats te nemen!

Lidmaatschap :
Leden die ook hun lidmaatschap willen verlengen voor 2015 (en dit nog niet gedaan hebben), kunnen dit doen door 15€ te storten op IBAN nummer: BE76 068897741895  met BIC code : GKCC BEB (BelfiusBank).

Niet vergeten te vermelden bij overschrijving:   familienaam & naam van de hond!
Nieuwe leden die zich aangesloten hebben vanaf 1 november 2014 hoeven hun lidgeld nog niet te vernieuwen.

Groeten namens het ganse bestuur en tot dan !

Datum:
21 februari 2015